Dibayu Enterprise official website | Members area : Register | Sign in

Pelan Pemasaran

Friday, December 4, 2009

Share this history on :
Busniess@Dibayu Usahawan (Rakan Niaga Dibayu)
 
We Bring Your Business Online.....
Peluang Menjana Pendapatan Melalui Rangkaian Perniagaan Dibayu Enterprise. Pendaftaran Rakan Niaga Dibayu Usahawan ini adalah terbuka kepada sesiapa sahaja yang berumur 18 tahun dan ke atas tanpa mengira bangsa, agama dan negara serta berminat untuk  menyertai kami  dengan  memuatkan Barangan Atau prodak anda di laman sesawang www.Dibayu.Blogspot.com. Pelbagai sumbangan Insentif Penghargaan dan Bonus Pencapaian disediakan kepada mereka-mereka yang telah berjaya Bersama kami."Produk anda adalah keutamaan Bersama"

     Syarat utama untuk menyertai Rakan Niaga Dibayu ini ialah anda mestilah mempuanyai prodak atau perkhidmatan yang hendak ditawarkan kepada masyarakat luar. Daftarkan segera kepada kami dan tunggu panggilan daripada kami. Secara automatiknya anda menjadi Pemilik salah satu Ruang Niaga Percuma Di laman Sesawang DiBayu. Setelah pendaftaran anda disahkan anda akan dikategorikan sebagai Rakan Niaga DiBayu dan berfungsi sebagai peniaga, pengguna dan pengiklan dalam laman sesawang www.dibayu.blogspot.com. Terdapat dua kategori Rakan Niaga Dibayu Enterprise iaitu Rakan Niaga Utama & Rakan Niaga Pautan. Rakan Niaga Pautan hanya mempromosikan  barangan mereka Dibayu manakala rakan Niaga utama adalah sepenuhnya dengan menjadi salah satu TeamWork Dibayu. Semua Rakan Niaga yang telah berjaya didaftarkan  di bawah Rakan Niaga Pautan akan menjadi Penyumbang kepada pembangunan perkembangan Promosi iaitu Sebanyak RM 10 Setiap Bulan. manakala Bagi rakan Niaga Utama  anda adalah sebahagian daripada Ahli lembaga Pengurusan.  Semua Rakan Niaga layak mendapat hasil jualan 100% dari hasil jualan produk yang dipamerkan di Ruang Niaga yang disediakan itu.
Pendaftaran Affilasi Usahawan
Kepada semua yang berminat menyertai Affilasi Usahawan ini mestilah membuat pendaftaran terlebih dahulu dengan mengisi borang yang telah disediakan dilaman sesawang www.Dibayu.blogspot.com. Anda akan diberikan satu Link Referal Khas sebagai pengenalan diri anda selepas Pihak Pengurusan mendapat pengesahan dari anda. Tanpa Kod Khas ini para pelanggan baru anda tidak akan dapat membuat sebarang pendaftaran ataupun membuat sebarang tempahan sewaan Ruang Niaga yang disediakan. Yuran Bulanan Ini adalah untuk kegunaan pihak Pengurusan dibayu untuk tujuan mempergiatkan proses Promosi Ke seluruh pelusuk Kawasan dan kami mempunyai sistem yang promosi yang effective dan dijamin berkesan. oleh Pihak Syarikat amat jelas dan telus sebagai menghargai jasa dan kerjasama anda yang telah memperkenalkan dan mempromosikan Rakan Usahawan baru kepada Pihak Syarikat.
Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Busniess Card Daripada DiBayu Enterprise?
Daftarkan diri anda pada Pihak Dibayu Enterprise ini. Untuk sertai program ini, satu cara yang amat mudah adalah anda ke laman sesawang www.Dibayu.blogspot.com. Daftarlah diri anda di sana melalui Borang Pendaftaran  yang berada di laman sesawang dan sebaik sahaja Pihak Pengurusan menerima pengesahan yuran  Bulanan dari anda, satu mesej akan dihantar melalui email anda. Di dalam mesej email tersebut akan dipaparkan dengan Link untuk Muat Turun File Busniess card Anda. Anda Boleh memilih Sama ada untuk Print Sendiri Busniess card tersebut Atau menempah kepada pihak Pengurusan. Untuk tempahan dari pihak pengurusan Sila Sertakan Alamat untuk tujuan Penghantaran. 
SELAMAT DATANG KE DIBAYU ENTERPRISE
Link Promosi Anda : http://www.dibayu.blogspot.com
( Gunakan Link URL di atas ini untuk promosi anda )
Nota : Sila gunakan email yang sah milik anda semasa pendaftaran. Pihak Pengurusan tidak akan bertanggungjawap ke atas penggunaan email palsu.

 
Thank you for visited me, Have a question ? Contact on : youremail@gmail.com.
Please leave your comment below. Thank you and hope you enjoyed...

0 comments:

Post a Comment